Active Beauty
La Rive: Învăluie-te în arome rafinate!

Lumea parfumurilor e aici!

La Rive: Învăluie-te în arome rafinate!

Știai că mirosurile ne pot influența starea de spirit? Adaptează-ți parfumul la dispoziția ta sau la diferite ocazii și, de exemplu, alternează între aromele feminin-florale și parfumurile modern-orientale. Indiferent dacă preferi proaspăt, fructat, floral sau oriental - încercă gama largă de parfumuri La Rive și alege-ți preferatul zilnic din nou și din nou.

Mai mult decât un parfum, o declarație!

La Rive nu este doar despre a mirosi bine, este despre a lăsa o impresie de durată. Alegeți aroma care te definește și fă ca fiecare intrare într-o încăpere să fie o declarație memorabilă.
Imaginează-te cu o aromă florală delicată care te învăluie ca o zi de primăvară, sau cu un parfum oriental misterios ce lasă o urmă senzuală. La Rive îți pune la dispoziție ingrediente de calitate, create în colaborare cu parfumieri francezi renumiți, pentru o experiență olfactivă de neuitat.

Caribbean Mix loțiune de corp cu cocos

Caribbean Mix loțiune de corp cu cocos, 250 ml

Cumpără acum din magazinul online dm

Parfum pentru bărbați Cabana

Parfum pentru bărbați Cabana, 90 ml

Cumpără acum din magazinul online dm

Compozițiile unice de parfum sunt produse în cooperare cu companii franceze binecunoscute, conceptele de parfumuri dezvoltate fiind perfectionate împreună cu parfumieri distinși, experiențele fiind adunate de-a lungul anilor de specialiștii din Grasse - capitala mondială a parfumurilor.
Formulele sunt verificate în mod constant în laboratoare - în fiecare etapă de pregătire, producție și depozitare.
Produsele LA RIVE, urmăresc cele mai recente tendințe din lumea modei, artei și designului și se inspiră suplimentar din natură.

Descoperă magia La Rive!

Vizitați magazinul online dm.ro sau cel mai apropiat magazin dm pentru a explora colecția vastă de parfumuri La Rive. Lăsă-te ghidat de simțuri și găsește aroma care va deveni povestea parfumată unică a ta.

Parfum pentru femei Miss dream

Parfum pentru femei Miss dream, 100 ml

Cumpără acum din magazinul online dm

Parfum Cash Men

Parfum Cash Men, 100 ml

Cumpără acum din magazinul online dm