Parfumurile creează emoții. De aceea, atunci când miroase a nucă de cocos, majoritatea oamenilor simt același lucru: se răsfață într-un nor de arome exotice care miroase a relaxare și le amintește de vacanță. Și acesta este doar începutul. Uleiul de nucă de cocos nu doar ne încântă simțurile, ci mai ales pielea și părul. Vă dezvăluim cum să folosiți corect uleiul de cocos:

Cum are grijă uleiul de cocos de pielea și de părul dumneavoastră

Pielea uscată nu numai că este aspră și are un aspect lipsit de vitalitate, dar împiedică și straturile celulare subiacente să primească substanțe nutritive. Exfolierea cu ulei de nucă de cocos poate ajuta în cazul pielii uscate. Nu trebuie decât să amestecați trei linguri de sare de mare grunjoasă cu 3 linguri de ulei de cocos, să masați intensiv compoziția pe zonele uscate și să clătiți apoi cu apă din abundență. Exfoliantul cu sare și nucă de cocos elimină pielea moartă de la suprafață și oferă îngrijire până în straturile profunde ale pielii.

Uleiul de cocos pentru păr strălucitor

Este indicat ca părul și scalpul să beneficieze de un ritual de îngrijire cu ulei de cocos. Cel mai bine este să masați uleiul pe părul uscat și pe scalp, să îl lăsați să acționeze peste noapte și să îl spălați dimineața următoare. Lungimile uscate vor avea mai multă strălucire, în timp ce scalpul aspru sau chiar descuamat va fi vitalizat și hrănit în profunzime.