Active Beauty
Cum să porți trendul glamour de machiaj Mob Wife Make-up ca niște vedete

Popular

Cum să porți trendul glamour de machiaj Mob Wife Make-up ca niște vedete

Noua tendință de machiaj TikTok Mob Wife are un aer maximalist. Trendsetteri precum Dua Lipa, Kendall Jenner și Jennifer Lopez adoră combinația de culori închise, intense, pentru ochi expresivi, gene lungi și buze pline. Iată cum funcționează!

De unde vine trendul „Machiajul soției mafiote”?

Stilul este un omagiu clar adus femeilor pline de farmec și încrezătoare în ele însele din filmele și serialele cu mafioți, cum ar fi The Sopranos, The Godfather și Scarface. Deoarece acestea au fost în mare parte plasate în anii '70 și '80, aspectul se potrivește cu tendințele vremii. Estetica Mob Wife se caracterizează prin paleta de culori închise, de obicei maro, negru și bordeaux. Hype-ul din jurul acestui trend a luat naștere pe platforma de socializare TikTok și este deja purtat de VIP-uri precum cântărețele Dua Lipa și Jennifer Lopez (vezi aici unghiile ei cu luciu de buze) și modelul Kendall Jenner.

Cum să obțineți machiajul Mob Wife

Baza

 • Trendul glamour TikTok nu se zgârcește la machiaj. Folosește un primer pentru a te asigura că fondul de ten rezistă mult timp și creează un ten fără pori. Aplicați produsul pe zona T (frunte, nas, bărbie) și lăsați-l să se absoarbă.
 • Întindeți fondul de ten lichid pe toată fața și estompați până când nu mai există tranziții dure. Pudrați zona T.
 • Aplicați bronzerul cu generozitate de-a lungul liniei maxilarului, sub pomeți și de-a lungul tâmplelor.
 • Aplicați reflexii galben-aurii în colțul interior al ochilor, pe pomeți și în arcul lui Cupidon.
 • Fardul de obraz este opțional. Tonurile calde de portocaliu sau de piersică (ce zici de Peach Fuzz?) funcționează cel mai bine. Așezați produsul deasupra bronzantului pe pomeți și amestecați ușor cele două.

Ochii și sprâncenele

 • Aplicați fardul de ochi maro închis cu nuanțe calde pe pleoapa mobilă, aplicați-l și de-a lungul liniei genelor inferioare și estompați.
 • Subliniați linia genelor superioare și inferioare cu un eyeliner negru. Acutizați kajal-ul dacă este necesar și apoi trageți eyelinerul într-un punct în colțul interior al ochiului. Estompați ușor cu o pensulă mică pentru farduri de ochi.
 • Aplicați două straturi de mascara neagră. Opțional: Lipește gene false.
 • Pieptănați toate firele de păr din sprâncene în diagonală, în sus, spre linia părului. Umpleți spațiile libere cu un creion fin pentru sprâncene. Fixați firele de păr cu gel.

Buzele

 • Buzele pline completează machiajul Mob Wive. Culorile potrivite sunt nude închis și roșu Bordeaux.
 • Conturați buzele cu un contur de buze. Acest truc creează iluzia unui volum mai mare: colorați ușor dincolo de colțurile gurii cu ajutorul linerului - astfel se lărgește gura. De asemenea, puteți trișa pe arcul lui Cupidon.
 • Umpleți buzele cu un ruj cu un finisaj foarte lucios.
 • Finalizați cu un gloss transparent și strălucitor.

Ținuta perfectă pentru Mob Wife

La fel ca în cazul machiajului Mob Wife, paleta de culori rămâne în surdină și întunecată. Maroul și negrul domină ținutele. Aspectul general ar trebui să fie plin de farmec și opulent. Dantela, cerceii mari, colierele statement și alte bijuterii pun accente frumoase. Părul este purtat liber, în valuri voluminoase sau în aranjamente elegante.