Active Beauty
Barbiecore: rozul este din nou în trend!

Think Pink!

Barbiecore: rozul este din nou în trend!

Încă de la primele filme Barbie vizionate, fiecare dintre noi ne-am imaginat măcar o dată cum ar fi să trăim ca o păpușă Barbie. Inspirat de păpușa noastră preferată, este timpul să încercăm stilul Barbiecore!

Outfit-ul Barbiecore perfect

Să te îmbraci ca Barbie? Variantele de ținute sunt nenumărate. La urma urmei, Barbie a practicat deja peste 200 de profesii. De la astronaut, la fotbalist profesionist și până la prințesă. Așadar, stilul Barbiecore poate fi purtat și la birou. Accentele de roz sunt deosebit de importante. Pentru a fi fidelă originalului, alege accesorii în culoarea Pantone 2019 C.

Machiaj în stilul Barbiecore

Ten fără cusur

Pentru un bronz natural, amestecă zilnic trei picături de autobronzant în crema de zi, întinde-l bine pe față și nu uita nici de gât. Obține un ten impecabil folosind fond de ten, cremă BB sau CC. Aplică un fard de obraz roz pe obraji și un strop pe podul nasului. Alege un iluminator cu reflexii roz pentru a sublinia pomeții și sprâncenele.

Privire expresivă

Primerul asigură faptul că machiajul ochilor va rezista toată ziua și nu se va depune inestetic în pliuri. Folosește un fard roz puternic pe întreaga pleoapă. De asemenea, definește linia genelor inferioare. Tapotează un fard de ochi cu sclipici roz pe centrul pleoapei. Încălzește ușor cleștele de curbat genele cu un uscător de păr și apoi folosește-l pentru a oferi volum și curbare genelor. Aplică un strat generos de mascara. După ce mascara s-a uscat, folosește gene false. Pentru un aspect mai subtil, aplică genele false doar pe colțul exterior al pleoapelor. Sfat: folosește un creion kohl alb pentru a trasa linia apei. Acest truc face ca ochii să pară mai mari.

Buze roz

Începe prin a contura și defini buzele cu un creion de buze roz. Cu același creion de buze colorează întreaga suprafață a buzelor ca bază pentru ruj. Alege un ruj roz fucsia intens. Pentru a da impresia de și mai mult volum, aplică un luciu mai deschis pe interiorul buzelor. Iar pentru partea exterioară a buzelor folosește un luciu mai închis. La final, freacă ușor buzele între ele și blenduiește puțin produsele.

Coafuri Barbiecore

Părul roz, de la cel intens, la cel pastelat, este acum în trend. Pentru cele indecise, există, de asemenea, nuanțe semiparmente care se spală rapid.
Pentru o coadă voluminoasă Barbie, leagă coada cât mai sus pe cap. Desparte coada în două, iar jumătatea superioară trece-o încă o dată prin elastic. Oferă și mai mult volum prin ajustarea acesteia până când look-ul este unul perfect.

Cu aceste produse vei obține un look Barbiecore:

Pentru un ten fresh

Powder Blush Rouge - Nr. 030 de la trend it up


Cumpără din magazinul online dm

Cu ingrediente hrănitoare

Lifter Gloss luciu de buze 005 Petal de la Maybelline New YorkCumpără din magazinul online dm

Buze pline și conturate

Baby Gloss Super de la RevolutionCumpără din magazinul online dm

Cu nuanțe expresive

Paletă fard de pleoape Rocky Rose de la trend !t up

Cumpără acum din magazinul online dm