Active Beauty
Machiajul Strawberry al lui Hailey Bieber este look-ul în tendințe al primăverii!

Strălucire fresh!

Machiajul Strawberry al lui Hailey Bieber este look-ul în tendințe al primăverii!

Este doar un indiciu, dar face diferența: accentele de roz căpșună pe obraji și buze și ochii subtil evidențiați fac ca tenul să strălucească. Cum să obții un machiaj natural de căpșună, îți arătăm noi!

Strawberry make-up: îngrijire și bază

Hailey Bieber rămâne fidelă rutinei sale de îngrijire a tenului, care și-a dovedit deja eficiența în cazul tenului Glazed Donut Skin. Pentru un ten uniform, pielea trebuie curățată folosind principiul „double cleansing". Pentru a face acest lucru, folosește mai întâi un ulei de curățare și apoi spală pielea feței cu un gel de curățare pe bază de apă. Un ser cu acid hialuronic oferă multă hidratare. Întinde crema hidratantă pe față și tapotează ușor sub ochi. Pentru o bază naturală și uniformă, amestecă bine crema BB cu un burete de machiaj sau o pensulă, acordând atenție tranzițiilor de pe bărbie și gât. Tenul pare și mai luminos dacă aplici un al doilea strat subțire sub ochi.

Accentuează ochii și sprâncenele

Un look no-makeup - iată cum funcționează: piaptănă sprâncenele cu o perie mică până când firele de păr se îndreaptă în sus, în unghi, sau firele exterioare sunt îndreptate spre tâmple. Evidențiază cu un creion de sprâncene în culoarea naturală a părului tău și fixează cu gel transparent. Aplică un fard de ochi maro deschis pe pleoapa mobilă. Aplică un strat de mascara maro pe linia genelor superioare și inferioare.

Look fresh cu blush și iluminator

În loc să aplici blush-ul doar pe obraji, acesta poate fi aplicat și pe podul nasului, pentru un aspect sărutat de soare. Pentru un fard de obraz subtil, amestecă două nuanțe similare de fard de obraz, scufundând pensula mai întâi într-un produs și apoi direct în celălalt. Aplică iluminatorul de-a lungul pomeților, sub sprâncene și în colțul interior al ochiului.

Buze Strawberry Make-up

Naturalețea este cuvântul magic și aici. Aplică un ruj hidratant în culoarea roz căpșună și evită marginile exterioare. Apasă buzele până când produsul se întinde. Acest lucru creează un finish natural. La final, aplică un luciu de buze strălucitor în centrul buzelor - fie transparent, fie cu o nuanță roz delicată.

Oferă o strălucire delicată tenului

Toner iluminant cu vitamina C de la Balea

Cumpără acum din magazinul online dm

Culori foarte pigmentate

5 In A Box paletă de farduri 010 Golden Nude Look de la Catrice

Cumpără acum din magazinul online dm

Cu pigmenți care reflectă lumina

Fard de obraz 95 Rose De Jaspe de la BOURJOIS

Cumpără acum din magazinul online dm

Pentru buze moi și suple

Scandalous Matte ruj 050 Sucker For Love de la Catrice

Cumpără acum din magazinul online dm

Poți găsi mai multe produse pentru machiajul strawberry pe dm.ro