Active Beauty
Retinol și vitamina C: de ce le combinăm?

Sfaturi pentru îngrijirea pielii

Retinol și vitamina C: de ce le combinăm?

De acum încolo vom utiliza retinolul și vitamina C în toate situațiile împreună - am învățat acest lucru pornind de la Beauty-Trend Skin Cycling. Dacă cele două ingrediente extrem de eficiente sunt combinate corect, ar trebui să vă asigure o piele radiantă și sănătoasă.

Skin Cycling cu retinol și vitamina C: trend de îngrijire

Skin Cycling cu retinol și vitamina C reprezintă TRENDUL de îngrijire a pielii în acest moment. Care este explicația? Noua tendință în domeniul skin cycling combină ingrediente active intensive și potențial iritante. Ingredientele active sunt alternate și nu sunt aplicate niciodată pe piele simultan. Astfel, pielea este alimentată cu toate substanțele de îngrijire, dar are și timp pentru regenerare între aplicații. Rezultatul este un ten fără riduri și ferm.


Iată cum funcționează:
  • Dimineața: Vitamina C este combinată cu produsele de protecție solară
  • Seara: Îngrijire cu retinol și acid hialuronic

Retinolul și vitamina C: performanțele asigurate

Produsul clasic anti-îmbătrânire retinol

Retinolul (vitamina A) este considerat ingredientul la modă pentru o piele fermă și fără riduri. Se spune că stimulează sinteza colagenului și reînnoirea celulară a pielii și reduce petele pigmentare. Deoarece ingredientul activ provoacă adesea uscarea pielii, poate fi combinat în mod optim cu acidul hialuronic hidratant.

Reduce în mod eficient ridurile și liniile de expresie

Ser cu retinol pentru față de la Neutrogena

Cumpără acum din magazinul online dm

Reduce petele pigmentare

Apa+ Serum Revive retinal de la Synergy Therm


Cumpără acum din magazinul online dm

Vitamina C pentru o strălucire minunată

Se spune că vitamina C susține protecția celulară, oferă mai multă strălucire pentru pielea obosită și ajută împotriva hiperpigmentării. De aceea, dermatologii recomandă combinarea acestui ingredient cu produsele aplicate zilnic pentru protecția solară.

Pentru un ten radiant

Ser iluminator cu vitamina C pentru față de la GREEN FEEL'S


Cumpără acum din magazinul online dm

Luminozitate pielii obosite

Cremă iluminantă pentru fată cu AHA și Vitamina C de la Muldream


Cumpără acum din magazinul online dm

Combinarea retinolului și a vitaminei C: de ce să țineți cont

Retinolul trebuie utilizat doar seara! Se aplică în toate situațiile o protecție împotriva soarelui a doua zi, deoarece pielea devine mai sensibilă la lumină. Atunci când aplicați dimineața serul sau produsul de îngrijire de zi cu vitamina C, nu uitați să aplicați în mod suplimentar un produs de protecție solară. La prima utilizare a retinolului se recomandă prudență. Este necesară obișnuirea treptată a pielii cu ingredientul. Dacă apar, cu toate acestea, congestionări, cojițe sau inflamații, poate fi utilizat în mod alternativ fito-retinol sau bakuchiol. Acestea asigură un efect similar, dar sunt mai ușor de tolerat pentru piele.