Gândul la mare este asociat cu multe impresii senzoriale frumoase: mirosul de apă proaspătă și sărată, sunetul valurilor și priveliștea unei libertăți nesfârșite. Oceanul nu este doar un loc unic de putere, ci și un loc care deține multe comori prețioase. Le puteți descoperi în confortul spa-ului de acasă cu ajutorul talasoterapiei.

De ce este sarea de mare atât de sănătoasă?

Sarea este un mineral esențial pentru organismul uman. Reglează echilibrul apei, tensiunea arterială și digestia și joacă un rol important în formarea oaselor și în transmiterea stimulilor pe calea nervoasă. În special sarea din Marea Moartă este apreciată pentru multiplele sale efecte și este preferată în Thalasso Home Spa.


Ca baie, se spune că limpezește tractul respirator, întărește sistemul imunitar și calmează nervii. De asemenea, are un efect de curățare și dezinfectare. Acest lucru face ca sarea de mare să fie aliatul ideal împotriva pielii cu imperfecțiuni, a mătreții și a scalpului gras. Vă recomandăm să încercați sarea de baie de la Balea.

Nămolul face pielea netedă

Cel mai bogat în minerale nămol din lume provine, de asemenea, din Marea Moartă și oferă beneficii cosmetice. Pe lângă sodiu, oferă magneziu, calciu și potasiu pentru a întări membranele celulare, a stimula metabolismul și a menține pielea netedă și radiantă. Băile cu nămol, împachetările sau măștile se numără printre cele mai populare opțiuni de aplicare a talasoterapiei la domiciliu.