Active Beauty
Aura Nails - Îți arătăm pas cu pas cum să realizezi o manichiură în tendințe

Fă-ți propriile unghii Aura Nails

Aura Nails - Îți arătăm pas cu pas cum să realizezi o manichiură în tendințe

Delicate la margine, strălucitoare în centru: unghiile cu aura pictate cu artă sunt deosebit de populare în această primăvară. Iată cum să creați pe unghii gradiente de culoare fluide.

Ce sunt unghiile Aura Nails?

Ombré cu o diferență - cu unghiile Aura Nails, la modă, gradientul de culoare nu este creat de sus în jos, ca de obicei, ci din interior spre exterior. Instrumentele rămân aceleași - și aici se folosesc bureți de machiaj. Posibilitățile de combinații de culori sunt infinite. Mulți se inspiră și din culorile asociate cu propriul semn zodiacal. Look-ul iese cu adevărat în evidență atunci când culoarea mai deschisă este aplicată la exterior, iar cea mai închisă în interior.

Îngrijire și strat de bază - îngrijirea unghiilor la domiciliu

Pentru mâini frumos îngrijite, glisați mai întâi un creion de îndepărtare a cuticulelor de-a lungul patului unghiei și lăsați soluția să acționeze timp de aproximativ cinci minute. Apoi, puteți împinge pur și simplu pielea înapoi cu vârful stiloului. Este important să procedați cu atenție aici, pentru a nu deteriora patul unghiei. Îndepărtați ușor rezidurile de cuticule cu săpun de mâini. În cele din urmă, aplicați un strat de bază întăritor.

Aura Nails nail art - cum se face

Pregătiți un burete de machiaj plat. Folosiți oja violet deschis pentru a picta o elipsă de aceeași mărime cu unghia, lăsând centrul liber. Umpleți centrul cu ojă roșie. Cele două culori trebuie să se amestece puțin pe burete. Tamponați buretele pe unghie, apoi aplicați mai multă ojă pe burete. Repetați tehnica până când culorile se acoperă și se amestecă perfect.

Curățare și finisare pentru o manichiură frumoasă

Atunci când faci nail art cu un burete, este inevitabil să greșești puțin. Dacă culoarea ajunge în afara unghiei, de exemplu în patul unghiei sau pe vârful degetelor, poate fi îndepărtată rapid: înmuiați pur și simplu un bețișor de bumbac în dizolvant de lac de unghii și îndepărtați cu grijă excesul de lac. Acest truc funcționează deosebit de bine dacă lacul de unghii s-a uscat deja puțin, dar este încă umed. Deoarece mai multe straturi de ojă trebuie să se usuce pe unghii, cel mai bine este să acordați manichiurii un pic mai mult timp pentru a se întări complet. După aproximativ 15 minute, sigilați desenul de unghii cu un top coat. Pentru ocazii speciale: În funcție de mărimea unghiei, puneți două-trei pietre cu sclipici și fixați-le cu lipici de unghii. Adăugați accente argintii cu un lac cu sclipici și o pensulă fină pentru farduri de ochi.

Unghiile Aura Glazed

Fanii modelelor delicate și subtile vor adora această versiune a Aura Nails. Aspectul este inspirat de unghiile cu gogoși glazurate ale lui Hailey Bieber. În loc de culorile strălucitoare obișnuite ale Aura Nails, sunt folosite tonuri subtile de roz și nude. Pașii rămân aceiași, dar se alege o ojă nude ca și culoare de bază și alb lăptos pentru lacul interior. Culorile pot fi, desigur, folosite și invers. La final, se poate aplica un top coat cu particule de sclipici. Acestea conferă aspectului un finisaj tipic de glazură.