Active Beauty
Tendința unghiilor în degrade: manichiură babyboomer colorată - ghid pas cu pas

Unghiile babyboomer

Tendința unghiilor în degrade: manichiură babyboomer colorată - ghid pas cu pas

Ce sunt unghiile babyboomer?

Numele își are originile în generația baby boomer, care s-a născut între 1946 și 1964, după cel de-al doilea război mondial. Când această generație a ajuns la vârsta adolescenței, aspectul la modă al unghiilor era simplu și natural (chiar și pentru mamele și bunicile din baby boomers). Unghiile baby boomer sunt o variantă a acestei manichiuri. Din punct de vedere vizual, sunt asemănătoare cu unghiile french, care combină albul și rozul. Acolo unde manichiura french trasează însă o linie clară, tranziția de culoare în cazul unghiilor baby boomer este lină.

Gradient de culoare la modă: unghii colorate de babyboomer

Suntem îndrăgostite de evoluția colorată a unghiilor clasice ale baby boomerilor. În loc de roz și alb subtil, vârfurile unghiilor strălucesc acum în culori vii. Pentru vârfurile colorate se folosește adesea rozul Barbiecore sau movul. Dacă dorești să obții un efect mai strălucitor, folosește culori neon sau adaugă accente strălucitoare, cum ar fi unghiile cu sclipici.

Sfat: dacă îți place să porți unghii colorate, unghiile ombré ar fi o opțiune elegantă.

Trei pași pentru un gradient de culoare: unghiile colorate ale baby boomerilor

Pasul 1: Pregătirea

Înmoaie cuticulele cu un produs de îndepărtare a cuticulelor și apoi împinge-le ușor la loc cu bețișoarele de manichiură. Modelează unghiile naturale în forma dorită cu ajutorul unei pile de sticlă. Unghiile baby boomer colorate în combinație cu forma migdală sau dreptunghiulară sunt deosebit de populare. Aplică un strat de bază hrănitoare și lasă-l să se usuce.

Sfat: Citește totul despre îngrijirea corectă a unghiilor aici

Pasul 2: Gradientul de culoare

Aplică unul sau două straturi de lac de unghii deschis, transparent, de culoare roz și lasă să se usuce bine. Pe un burete de machiaj, aplică culoarea de bază și culoarea strălucitoare pentru vârfurile unghiilor. Acestea ar trebui să fie deja amestecate pe burete. Apasă ușor buretele pe unghie. Repetă procesul până când se creează un gradient de culoare frumos. Lasă să se usuce timp de cel puțin 15 minute.

Pasul 3: Curățare și finisare

Cu această tehnică, este normal ca o parte din ojă să ajungă și pe degete. Înmoaie un bețișor de bumbac în dizolvant de lac de unghii și folosește-l pentru a șterge excesul de lac. Acest lucru este cel mai ușor de făcut atunci când lacul de unghii este deja ușor uscat. În cele din urmă, aplică un strat de top coat și acoperă și vârfurile - în acest fel manichiura va dura mai mult și nu se va ciobi la fel de repede.

Cele mai importante produse pentru gradientul de culoare: unghiile colorate ale baby boomerilor

Subtil și delicat

French lac de unghii 05 de la Bell HYPOAllergenic

Cumpără acum din magazinul online dm

Culoare intensă, foarte pigmentată

ICONAILS Gel lac de unghii 157 I'm A Barbie Girl de la Catrice

Cumpără acum din magazinul online dm

Utilizări multiple

Set bureți de machiaj și puf pentru pudră de la NOELLE

Cumpără acum din magazinul online dm