Active Beauty
Barre: antrenamentul de balet pe care îl veți iubi

Sport în tendințe

Barre: antrenamentul de balet pe care îl veți iubi

Ridicați-vă la bară - despre asta este vorba în noul sport în tendințe, care lucrează tot corpul. Acestea sunt cele patru avantaje ale acestui antrenament, pe care îl puteți face și acasă.

Ce este trendul de fitness Barre?

Barre este un sport hibrid care combină elemente de balet, yoga, pilates și stretching. Sportul în trend este conceput pentru a pune în formă întregul corp. Acesta este motivul pentru care barre mai este numit și „antrenamentul model" în SUA, de unde provine acest sport.

Barre are următoarele patru avantaje

​Barre antrenează brațele, picioarele, abdomenul, fesele și umerii și tonifică întregul corp. Antrenamentul solicită în principal mușchii profunzi și poate provoca uneori multe dureri musculare.
  1. După doar câteva ședințe, se spune că antrenamentul are un efect pozitiv asupra posturii, sistemului cardiovascular, simțului ritmului, coordonării și echilibrului.
  2. Individualizarea nu reprezintă o problemă. Antrenorii acordă o atenție deosebită adaptării exercițiilor la condiția fizică a participanților.
  3. Barre este nerecomandat persoanelor cu leziuni la genunchi sau cu probleme la nivelul discurilor intervertebrale.
  4. Pot participa și femeile însărcinate. Studiourile Barre oferă adesea cursuri separate pentru acestea.

Iată cum funcționează instruirea

Ca la orice antrenament, există o mulțime de întinderi la început pentru a încălzi mușchii. Cine a încercat deja yoga sau Pilates va recunoaște o mulțime de exerciții familiare, cum ar fi câinele cu privirea în jos, salutul soarelui, cobra, planșele sau răsucirile rusești. Pe lângă covorașul de yoga, se folosesc gantere și mingea de Pilates. Apoi se trece la bară: Plié, Arabesque și Ballonné - sună grozav, dar mai întâi trebuie să memorați vocabularul. În toate exercițiile antrenorul acordă atenție posturii și execuției, astfel încât să nu apară leziuni din cauza unei poziții incorecte. Endorfinele sunt eliberate și buna dispoziție este garantată!