Active Beauty
Sex lent: cum să-ți redescoperi partenerul!

Să începem!

Sex lent: cum să-ți redescoperi partenerul!

Pentru o experiență cu adevărat specială, ne luăm timp, explorând plăcerea cu pasiune lentă.
Cartea "Slow Sex - Finding Time for Love" (Integral Verlag) a Dianei Richardson conține idei inspiraționale pentru viața noastră sexuală, similare mișcării slow food, care reaprind pasiunea în relațiile care au adormit.

Sex lent - departe de ideea de performanță

Ideea de performanță nu își are locul în pat în timpul sexului lent! În viața noastră profesională de zi cu zi, suntem provocați toată ziua: Obiectivele trebuie atinse și listele de lucruri de făcut trebuie completate cât mai repede posibil. În timpul zilei, suntem, prin urmare, foarte concentrați pe eficiență. Chiar și după serviciu, trebuie să facem cât mai multe lucruri cât mai repede posibil. Trebuie să ne facem toate comisioanele înainte de închiderea magazinelor sau să ne antrenăm pentru următorul maraton înainte de a se întuneca afară. Dacă te grăbești contra cronometru toată ziua, este de obicei dificil să treci la un mod mai lent și mai sexy seara.

Presiune asupra performanței și apatie

Bărbații sunt adesea supuși unei mari presiuni pentru a performa în timpul sexului. În mod natural, ei doresc să își satisfacă partenera și să o aducă la orgasm, indiferent de situație. Teama de eșec și stresul pot duce la disfuncții erectile. Femeile sunt adesea stresate de toate responsabilitățile lor de îngrijire și, de asemenea, se simt sub presiune pentru a fi în stare de erotism, chiar dacă în prezent se simt apatice. Aici intervine sexul lent! Sexul lent nu este orientat către un obiectiv specific, cum ar fi un punct culminant sau seducția perfectă. Este vorba despre simțirea și descoperirea celeilalte persoane fără nicio intenție ascunsă.

Ieșiți din rutină cu sexul lent

În cazul cuplurilor de lungă durată, o rutină se insinuează în timpul sexului de-a lungul timpului. Cunoașteți exact zonele erogene ale partenerului, știți ce duce la excitarea dorită și ajungeți la punctul culminant într-un timp scurt (aproape ca un ghid pas cu pas). Sexul devine atunci aproape funcțional, o rutină care se execută înainte de a reveni la rutina zilnică. Unele cupluri încearcă să creeze mai multă excitare cu jucării sexuale, jocuri de rol și altele asemenea atunci când sunt plictisite în dormitor. Sexul lent este o mișcare contrară - nu este vorba de a aduce mai multă stimulare externă în pat, ci de a vă concentra în întregime asupra partenerului.

Deconectați-vă și creați o atmosferă sexy

Jucăriile copiilor sunt împrăștiate, soacra sună iar și iar, iar laptopul ține companie documentelor de lucru pe măsuța de cafea. Acest lucru nu creează o atmosferă romantică. Luați-vă timp pentru a crea o ambianță potrivită și eliminați din câmpul vizual tot ceea ce vă provoacă stres. Opriți sursele de distragere a atenției, cum ar fi smartphone-urile și televizoarele. De asemenea, rezervați-vă o perioadă de timp extra-lungă pentru voi doi, astfel încât să vă puteți implica cu adevărat în sexul lent. Sfat suplimentar: Încercați să treceți la detoxifierea digitală mai des în relația voastră. Atunci când există mai puțină stimulare externă, acest lucru duce la mult mai mult timp de îmbrățișare împreună. Acesta este, de asemenea, un factor important în sexul lent: în loc de phubbing, este vorba despre concentrarea totală asupra celeilalte persoane și despre a fi cu adevărat prezent.

Mindfulness și percepția senzorială

O comparație simplă: vă este foame și înghițiți rapid un fast-food de slabă calitate. Dar sunteți cu adevărat sătul? Poate că da. Dar tot nu ați mâncat durabil. O partidă rapidă nu este soluția pentru a face sex cu adevărat satisfăcător. Sexul lent, pe de altă parte, se concentrează pe percepția senzuală, la fel cum îți iei timp pentru o masă bună și te bucuri de ea cu toate simțurile tale. Experiența este astfel mult mai satisfăcătoare și de lungă durată.
Pe lângă concentrarea conștientă asupra fiecărei atingeri fizice individuale, Diana Richardson spune că este vorba și despre conectarea cu partenerul. Un masaj al partenerului cu un ulei de masaj senzual poate fi o modalitate bună de a începe. Să fii prezent în acel moment - acest lucru este posibil și atunci când te masturbezi pentru a-ți redescoperi din nou și din nou propriul corp. La urma urmei, cine spune că sexul lent nu poate fi și sex solo?

Cea mai bună poziție pentru sex lent

Dacă vă întrebați acum care este cea mai bună poziție pentru sexul lent, opriți-vă pentru o clipă. Încă o dată, doriți îndrumare cu privire la modul de a obține rezultate optime în timpul sexului. Răspundeți partenerului dumneavoastră, simțiți ce este confortabil pentru amândoi și, mai presus de toate, asigurați-vă că puteți menține poziția pentru o perioadă lungă de timp fără probleme. Contactul vizual direct este, de asemenea, deosebit de plăcut pentru a stabili o conexiune reciprocă și nu doar o conexiune la nivel fizic. Nu există nicio obligație și nicio obligație, organizați împreună jocurile de culcare așa cum vi se pare potrivit pentru amândoi în acel moment. Nu uitați: nu vă întoarceți direct la munca de zi cu zi după aceea, faceți-vă timp pentru o despărțire conștientă și o tranziție către o zi sperăm decelerată.