Active Beauty
Tendințele coafurii 2024: vedetele poartă aceste tunsori la modă

Raport de frumusețe

Tendințele coafurii 2024: vedetele poartă aceste tunsori la modă

Ai chef de o schimbare? Am adunat cele mai frumoase tendințe în materie de coafuri pentru 2024, care sunt deja purtate de vedete. Fie că este scurtă sau lungă - cu siguranță vei găsi tunsoarea perfectă cu aceste șapte look-uri.

Prima tendință în materie de coafură 2024: bretonul Wispy, purtat de Joey King

Tendința casual a franjurilor pe frunte este cunoscută și sub numele de Birkin Bangs - inspirată de franjurile Iconului de stil Jane Birkin. Franjura de frunte este tăiată franjurat și aerisit și se termină aproximativ la nivelul ochilor. Prin urmare, lungimile nu trebuie să fie exact la fel. Dacă doriți să imitați look-ul complet, purtați restul coafurii lungi, mai degrabă drepte și puțin ciufulite, precum actrița Joey King.
Coafarea bretonului șuvițe (subțiat sau în evantai) nu este complicată, deoarece franjurii trebuie să arate întotdeauna ușor ciufuliți. Dacă părul nu mai este proaspăt spălat, șamponul uscat evocă din nou volumul în păr. Pentru un pic mai multă definiție, poți usca bretonul cu o perie rotundă.

A 2-a tendință în materie de coafură 2024: Wolf Cut, purtată de Jenna Ortega

O altă tendință de păr care necesită puțină întreținere și pe care o iubim de ceva vreme este tunsoarea wolf cut, foarte la modă. Aceasta este o variantă a tunsorii shag, în care numeroasele straturi se îmbină foarte ușor, așa cum se vede la actrița Jenna Ortega. Părul se poartă de obicei de la jumătatea lungimii până la umeri - dar dacă ai un păr foarte plin, tunsoarea poate fi și mai lungă, fără ca vârfurile să pară subțiri.

A 3-a tendință în materie de coafură 2024: Glam Shag Cut, purtată de Suki Waterhouse

Sălbatic și ciufulit - la asta ne gândim când auzim de tunsoare shag. Cântăreața și actrița Suki Waterhouse demonstrează că acest look poate arăta foarte fermecător cu o tunsoare și o coafură potrivită. Straturile tipice ale shag-ului rămân naturale - ele creează volum și mișcare în păr. Totuși, în funcție de tipul de păr, nu trebuie tăiate prea multe straturi, pentru ca lungimile să nu-și piardă densitatea. Este important ca franjura din față să curgă ușor în coamă. Aspectul este pus în valoare prin coafarea părului cu valuri moi și produse hidratante bogate, care dau strălucire coafurii și mai ales vârfurilor părului.

A 4-a tendință în materie de coafură 2024: bob lung, purtat de Zendaya

Un adevărat clasic în rândul coafurilor este bob-ul lung, cunoscut și sub numele de lob. Această tunsoare este populară deoarece este atât de schimbătoare și ușor de îngrijit și se potrivește tuturor tipurilor de păr - fie că este drept, ondulat sau creț. Pentru toți cei care nu se pot despărți cu adevărat de părul lung - bob-ul lung redevine foarte repede păr de lungime medie. Tendința actuală în materie de styling? Trendsetterul Zendaya, cunoscută din Euphoria și din filmele Spiderman, ne arată cum se face: Creați o despărțire laterală ușor mai adâncă și ondulați ușor părul. Coafează vârfurile separat și răsucește vârfurile spre exterior.

A 5-a tendință în materie de coafură 2024: Baby bangs, purtat de Leighton Meester

Chiar și iubitoarele de franjuri de frunte se feresc adesea de bretonul super scurt pentru copii. Acest tip de franjuri nu se termină la sprâncene, ca de obicei, ci din centrul frunții. Versiunea cu tunsoare dreaptă necesită o oarecare obișnuință și este doar pentru trendsetterii cărora le place să facă o declarație în fiecare zi și să investească ceva timp în styling. Versiunea purtată de actrița din Gossip Girl, Leighton Meester, pe de altă parte, este ușoară și cu franjuri. Nu toate șuvițele au aceeași lungime, iar părul este lăsat să cadă natural. Șuvițele exterioare sunt șanfrenate, ceea ce încadrează fața într-un mod măgulitor. Acest lucru creează un aspect proaspăt și tineresc, care este deosebit de măgulitor atunci când părul este legat.

A 6-a tendință în materie de coafură 2024: Butterfly Cut, purtată de Jennifer Lopez

Volum și mișcare în păr - despre asta este vorba în tunsoarea fluture la modă. Aici, mai multe straturi diagonale sunt tăiate în părul lung din vârful capului. Lungimile rămân neschimbate. Cele mai scurte șuvițe trebuie tăiate în jurul bărbiei. Șuvițele deschise la culoare se potrivesc perfect cu acest look. Șuvițele care încadrează fața, inspirate de superstarul Jennifer Lopez, adaugă și mai multă dimensiune părului. Tunsoarea fluture poate fi coafată cu un ondulator, bigudiuri mari pentru volum maxim sau doar cu o perie rotundă, dacă te grăbești.

A 7-a tendință în materie de coafură 2024: Mixie Cut de Kristen Stewart

Cool și puțin nebună - aceasta este croiala mixtă purtată de Kristen Stewart, vedeta din Twilight, la Berlinale 2024. Este cea mai neobișnuită tunsoare dintre tendințele în materie de coafură 2024, iar numele este o combinație între mullet și pixie cut. Actrița poartă secțiunea din față a părului scurt. Doar câteva șuvițe sunt puțin mai lungi la ceafă. Faptul că părul de la ceafă nu este prea voluminos și, mai ales, nu este prea lung, diferențiază acest look de mullet-ul de modă veche. Coafura scurtă trebuie tăiată cât mai franjurat pentru a da un aspect cool și modern. Pentru a-l coafa, întindeți între mâini o cantitate de gel de păr de mărimea unui bob de mazăre și tachinați șuvițele individuale.