Active Beauty
Bucle fără căldură: cum să obții cele mai frumoase Cold Curls
Text: Margret Hoffmann, Theresa Haidinger

Styling peste noapte

Bucle fără căldură: cum să obții cele mai frumoase Cold Curls

Ondulatoarele și plăcile de îndreptat ne pot expune părul la mult stres pe termen lung. În cel mai rău caz, utilizarea regulată a instrumentelor termice poate conduce chiar la ruperea părului și la apariția vârfurilor despicate. Din fericire, există cinci moduri super simple de a îți ondula părul fără căldură

Bucle fără căldură: iată cum se procedează

1. Hack-ul practic TikTok pentru Cold Curls peste noapte

Iată cum se procedează:

Umezește părul sau coafează buclele direct după spălarea părului. Aplică puțină spumă pe păr pentru o fixare suplimentară. Creează o cărare și împarte părul în două șuvițe egale. Acum este timpul să devenim creativi: noi folosim cordonul de la halatul de baie! Materialul de frotir minimizează încrețirea și asigură astfel buclele de vis. Poziționează cordonul în vârful capului ca pe o bentiță și fixeaz-o cu agrafe de păr în dreapta și în stânga creștetului. Începe cu o șuviță subțire în partea de sus și înfășoar-o în jurul cordonului o dată din exterior, direct sub agrafele de păr. Adaugă o șuviță la șuvița existentă și repetă procesul până când tot părul este înfășurat în jurul cordonului. Leagă vârfurile rămase și cordonul cu un elastic de păr. Acest demers asigură faptul că nu se produce o îndoire inestetică la capătul șuvițelor. Lasă să se usuce peste noapte, iar a doua zi piaptănă ușor cu degetele sau folosește un pieptene cu dinți grosieri.


Sfat: În locul cordonului de la halatul de baie, poți folosi o pereche de colanți, un dres sau acest ondulator de păr fără căldură.

2. Bucle pline de farmec: bucle romantice cu metoda Donut

Iată cum se procedează:

După spălarea părului, aplică prin masare în părul uscat cu prosopul o cantitate redusă de spumă sau spray salin. Acest demers îmbunătățește structura și durabilitatea buclelor. Ulterior, leagă părul din vârful capului într-o coadă de cal, pe care apoi o treci prin deschiderea unui Donut pentru păr, ulterior înfășoară părul în jurul Donut-ului sau a pernuței pentru bucle, trage vârfurile prin deschidere și fixează restul părului cu agrafe de păr. După somn, îndepărtează cu atenție Donut-ul, scutură ușor părul și fixează buclele formate peste noapte cu puțin fixativ.


Sfat: În locul unui Donut sau al unei pernuțe pentru bucle, poți folosi și șosete obișnuite în jurul cărora se înfășoară părul. Fixează cu o plasă de păr!

3. Beach Waves: realizarea buclelor cu metoda cozii

Iată cum se procedează:
Aceste bucle pot fi realizate și fără expunerea la căldură. Asigură ușurința de aranjare a părului spălat și uscat cu prosopul prin aplicarea unei cantități reduse de spray salin. Folosește un pieptene pentru a împărți părul în trei secțiuni și împletește cozi lejere. În loc de elastice, pentru împletituri se recomandă să folosești Invisibobbles (elastice de păr în spirală), deoarece elasticele strânse pentru împletituri pot lăsa vârfurile îndoite. În dimineața următoare, desfă cozile, scutură ușor părul și fixează-l cu puțin fixativ

Sfat: Părul gros trebuie uscat puțin cu foehnul, deoarece se usucă greu în timpul nopții dacă este împletit.

4. Bucle spiralate: volum fără căldură cu metoda tirbușonului

Iată cum se procedează:
Spuma pentru bucle oferă elasticitate, strălucire și durabilitate pentru buclele mici. De aceea, se aplică imediat după spălarea părului pe coada uscată cu prosopul. Pentru început, trasează o cărare pe mijloc cu un pieptene cu coadă și separă ulterior șuvițe de aproximativ cinci centimetri lățime. Ulterior, învârte fiecare șuviță până când se răsucește în formă de melc. Apoi fixeaz-o cu o agrafă de păr sau cu un ac de păr. A doua zi, desfă buclele. Nu peria părul și asigură-te că îl fixezi cu fixativ.


Sfat: Asigură-te că părul este complet uscat înainte de a desface micile bucle. În caz contrar, buclele se vor lăsa rapid.

5. Visul buclelor casual: bucle peste noapte cu metoda papillote

Iată cum se procedează:
Papillotes sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și reprezintă o alternativă delicată la ondulatoare și la plăcile de îndreptat. Chiar și buclele naturale rebele capătă mai multă fermitate cu papillotes. Pentru a utiliza instrumentele de styling, părul trebuie să fie aproape uscat, deoarece spuma nu poate absorbi umiditatea. Împarte părul în secțiuni cu ajutorul unui pieptene și răsucește-l pe papillotes. Rezultate se obțin în funcție de direcția verticală sau orizontală de înfășurare. În dimineața următoare nu te pieptăna! Pur și simplu, aranjează părul în forma dorită cu vârful degetelor, folosește puțin fixativ pentru a-l fixa - gata!


Sfat: Dacă alegi papillote de diametre diferite, vei obține un rezultat mai natural al buclelor.

Bucle fără căldură: aceste produse evocă cele mai frumoase bucle

Pentru bucle seducătoare

Ondulator de păr fără căldură de la OZ style


Cumpără acum din magazinul online dm

Protecție termică și fixare pentru păr

2în1 spray bucle de la Balea


Cumpără acum din magazinul online dm

Pentru bucle definite

Balsam pentru bucle de la taft


Cumpără acum din magazinul online dm

Pentru bucle mari și mici

Bigudiuri pentru păr diametru 36 mm de la ebelin

Cumpără acum din magazinul online dm