Active Beauty
Cărare pe mijloc: pot să o port?
Text: Caroline Pacholet

Cărare pe mijloc

Cărare pe mijloc: pot să o port?

Cărarea pe mijloc nu este doar coafura ideală pentru momentele în care vă grăbiți. De asemenea, oferă tot felul de posibilități de variație. De la îndrăzneț la elegant, există un look perfect pentru fiecare. Dar cui se potrivește părul clasic și cum îl coafăm corect?
Cărarea pe mijloc, un clasic al coafurii anilor '90, va încununa din nou capetele bărbaților și femeilor deopotrivă, despărțirea laterală fiind declarată „out". Dar, înainte de a pune mâna pe pieptene, iată câteva sfaturi și trucuri pentru revigorarea coafurii:

Pot purta o coafură cu cărare pe mijloc?

În principiu, oricine poate purta o coafură cu cărare pe mijloc și astfel, poate încerca o mică schimbare de look într-un mod foarte simplu. Factorul decisiv este apoi care variantă de cărare se potrivește cel mai bine cu forma feței.
În funcție de poziția cărării, vă puteți accentua atuurile și ascunde puțin alte trăsături.


Cu o coafură cu cărarea pe mijloc, pomeții sunt puternic evidențiați. Așadar, dacă aveți trăsături faciale clare și simetrice, această coafură va culege cu siguranță laude. Cu toate acestea, o coafură cu cărarea pe mijloc face ca fața să pară mai lată și mai plată. Persoanele cu o formă rotundă a feței ar trebui, prin urmare, să poarte o cărare pe lateral.


Dar cel mai bine este să testați, să faceți câteva selfie-uri și să le examinați din nou a doua zi.

Coafarea unei frizuri cu cărare pe mijloc

Preferați un look elegant, casual sau chiar mai edgy? Următoarele idei de styling sunt recomandate pentru o coafură cu cărarea pe mijloc
  • Curat și elegant: pentru acest look, cărarea trebuie să fie precisă și dreaptă. Apoi îndreptați părul cu o placă de păr și folosiți un spray de strălucire ca finisaj.
  • Lejer și casual: pentru stilul casual, cărarea poate fi trasată puțin imprecis, dacă doriți. În plus, răsuciți părul cu un ondulator mare și apoi desfaceți-l cu degetele. Pentru și mai multă dezinvoltură, aplicați pudră volumizatoare la rădăcini.
  • Clasic și îndrăzneț: pentru acest look, la fel, cărarea trebuie să fie exact pe mijloc și părul legat într-o împletitură. Împletitura poate fi așezată jos, pe ceafă, sau poate fi înfășurată într-un coc. Dacă vreți să îmblânziți puțin look-ul, scoateți câteva șuvițe de păr în stânga și în dreapta

Și încă 3 sfaturi pentru o cărare pe mijloc:

Cărarea poate face mai mult decât să despartă părul în două.
Descoperiți alte câteva trucuri pentru ca părul dumneavoastră să arate un pic mai bine:
1. Câștigă naturalețea
Dacă vă întrebați ce coafură vi se potrivește cel mai bine, lăsați părul să se așeze de la sine. Pentru că, de multe ori, cărarea naturală este deja cea perfectă pentru a vă scoate în evidență latura cea mai dulce. Pentru a face acest lucru, este suficient să vă pieptănați părul umed pe spate și apoi să vă scuturați capul viguros.
2. Este vorba de varietate
Schimbați cărările din când în când, deoarece acest lucru va da părului aplatizat o nouă viață. Despărțirea părului o dată pe partea stângă, odată pe cea dreaptă oferă mai mult volum și o nouă așezare părului.
3. Cărare ușor decalată la mijloc
O coafură ușor decalată distrage atenția de la trăsăturile asimetrice ale feței și le face să pară mai blânde. Acest stil este potrivit pentru fețele în formă de inimă. Pentru a face acest lucru, trasați o linie invizibilă din colțul interior al ochiului până sus și începeți chiar acolo cu pieptenele.