Active Beauty
Un zâmbet se potrivește tuturor - chiar și reflecției noastre

Sentimente de fericire

Un zâmbet se potrivește tuturor - chiar și reflecției noastre

Cei mai mulți dintre noi cunoaștem acele zile în care nu vrem să ne uităm în oglindă. Dar tocmai atunci ar trebui să încercăm să zâmbim reflexiei noastre
3 iulie este ziua „Flatter your reflection" - o sărbătoare americană care poate părea puțin ciudată la început. De ce oare? De ce mulți dintre noi evită să se privească în oglindă sau chiar se uită dinadins în altă parte? Nu privim pe nimeni atât de critic precum propria noastră reflexie în oglindă. Ar trebui însă să schimbăm acest lucru cât mai curând posibil deoarece cu o atitudine corectă, potrivit experților, privitul în oglindă poate chiar să ne ridice starea de spirit.
Cu aceste trucuri ne putem flata reflexia:

Oferă un zâmbet reflexiei tale!

Data viitoare când riști să izbucnești de furie din cauza partenerului, a serviciului, a celui mai bun prieten sau a câinelui: du-te la baie, încuie ușa și arată-i un zâmbet larg reflexiei tale din oglindă. Da, la început, acest lucru pare nepotrivit. Cu toate acestea, ne înveselește starea de spirit și există un motiv întemeiat pentru asta: gura și creierul sunt strâns legate - atunci când suntem fericiți, creierul trimite semnale către gură și începem automat să zâmbim. Dar această conexiune funcționează și în sens invers: atunci când gura se conturează într-un zâmbet, creierul deduce că suntem fericiți. Și, într-adevăr, ne simțim imediat mai bine. Nu contează dacă zâmbetul este autentic și vine din inimă sau dacă este artificial.
În plus, privirea noastră făcând acest truc are un anumit potențial de „haz de necaz”: pare amuzant atunci când stai singur în fața oglinzii și zâmbești exagerat. Poate că, odată cu această realizare, zâmbetul nostru forțat va deveni rapid unul autentic.

Schimbarea obiceiurilor de a privi

Acest truc poate părea un pic ciudat la început. Dar vă poate ajuta dacă aveți probleme în a vă privi în fotografii sau în oglindă. Uneori suntem mulțumiți de aspectul nostru - până când ne vedem în fotografii. Dintr-o dată, picioarele noastre sunt prea scurte, burta prea proeminentă sau fundul prea mic. Acest lucru se datorează în principal obiceiurilor noastre de a privi. Pe Instagram și alte rețele similare, ne confruntăm în fiecare zi cu corpuri presupus perfecte. În mod inconștient, presupunem că trebuie să arătăm așa. Atunci când vedem o fotografie, adevărul ne poate lovi în plin: corpul nostru arată diferit. Din fericire, obiceiurile de a privi pot fi schimbate cu ușurință. De exemplu, este util să urmăriți pe rețelele de socializare persoane care prezintă o imagine corporală realistă.

Exersează privitul în oglindă!

Putem să ne influențăm pe noi înșine cu propriul corp: reflexiile în oglindă ne ajută să facem acest lucru. De exemplu, astfel: nu ne îmbrăcăm imediat după duș, ci stăm dezbrăcați în fața oglinzii și facem o analiză onestă. Ne uităm cu atenție la tot - la fiecare fâșie de grăsime, la fiecare imperfecțiune, la fiecare rid. Și apoi începem să dansăm, doar pentru noi înșine. Facem mișcări care ne fac să ne simțim bine și care ne plac în oglindă. Dacă dorești, poți da mai tare playlist-ul de bună dispoziție. Dacă repeți acest ritual în mod regulat, vei descoperi nu numai că te obișnuiești cu vederea propriei reflexii în oglindă, dar s-ar putea chiar să te simți un pic mai confortabil în pielea ta.

Oglindă, oglinjoară...

De asemenea, nu trebuie subestimată întrebarea dacă oglinda ta ți se pare atrăgătoare din punct de vedere vizual. Oglinda acționează ca un cadru pentru reflexia noastră. Din moment ce scopul este să ne placă să ne privim în ea, ar trebui să ne placă și aspectul ei. De asemenea, condițiile de iluminare sunt decisive: dacă observi că îți place mai mult să te vezi în alte oglinzi decât în propria oglindă, te poate ajuta să cauți un nou loc în apartament pentru aceasta.

Frumos de sănătos

Este adevărat, nu trebuie să ne schimbăm înfățișarea pentru a fi frumoase. Cu toate acestea, dacă dorești poți, desigur, să te ajuți în unele cazuri, pentru a te simți mai confortabilă. Acest lucru facilitează obținerea unei imagini de sine pozitive. Nu ai nevoie neapărat de nenumărate produse pentru asta, dar este suficient să respecți elementele de bază ale îngrijirii de sine.
Indiferent dacă te machiezi sau nu, curățarea zilnică a feței îți menține pielea proaspătă și radiantă. Depinde numai de tine dacă preferi să folosești uleiul facial, apa micelară sau spuma de curățare pentru acest lucru.


Dinții bine întreținuți sunt, de asemenea, nu numai importanți pentru sănătatea noastră, ci fac imediat o impresie pozitivă și asupra noastră.

Indiferent dacă preferi să te vezi naturală, cu machiaj complet sau undeva între aceste două variante - să te aranjezi așa cum îți place ție ajută cu siguranță la obținerea unei impresii generale pozitive despre tine. Așa că haideți să ne facem mai puține griji cu privire la judecata celorlalți și să ne concentrăm asupra noastră și asupra reflexiei noastre în oglindă atunci când vine vorba de aspectul nostru. La urma urmei, cel mai frumos lucru la noi este unicitatea noastră.