Active Beauty
Drenaj limfatic pentru față: 3 pași pentru mai multă strălucire și o piele mai fermă

Mai multă strălucire și efect anti-aging

Drenaj limfatic pentru față: 3 pași pentru mai multă strălucire și o piele mai fermă

Un drenaj limfatic facial funcționează ca un stimulent de întinerire a pielii. Cu câteva mișcări corecte, umflăturile și lichidul limfatic acumulat se dizolvă rapid. Cearcănele de sub ochi, ochii umflați și impuritățile pielii dispar și nu mai revin atât de repede cu o utilizare regulată.

În combinație cu produsele de curățare și îngrijire, un drenaj limfatic facial este metoda perfectă anti-îmbătrânire. Cei care folosesc în mod regulat ritualul de curățare pentru un masaj facial delicat previn în mod eficient primele riduri și semne de oboseală. Un drenaj limfatic stimulează fluxul limfatic și detoxifierea proprie a organismului. Umflăturile de pe față scad, impuritățile pielii se ameliorează, iar aspectul general al pielii este mai ferm și mai proaspăt.

Ce face drenajul limfatic la nivelul feței?

Un drenaj limfatic facial este, în termeni simpli, o netezire ușoară a pielii. Contururile sunt strânse și procesul de detoxifiere este stimulat în straturile mai profunde ale pielii. Similar cu vasele de sânge, sistemul limfatic parcurge căi fine prin întregul corp. Sarcina sa este de a elimina așa-numitele deșeuri - substanțe care nu mai sunt necesare pentru celule. De îndată ce lichidul limfatic începe să se acumuleze, de exemplu după o noapte lungă sau din cauza lipsei de lichide, pot apărea umflături în jurul ochilor și în zona feței. Dar migrenele sau durerile de cap cauzate de presiune pot fi, de asemenea, rezultatul lichidului limfatic acumulat.

O mângâiere ușoară cu vârful degetelor sau cu un instrument de masaj pune în mișcare fluidele și ajută pielea să se curețe și să se detoxifice. Acest lucru reduce impuritățile pielii și acneea și susține circulația sângelui și metabolismul pielii. În plus, este susținută vindecarea rănilor și, în general, mușchii faciali se relaxează prin masajul blând. Acest lucru se datorează faptului că trăsăturile încordate ale feței sunt un efect secundar comun al stresului și duc la apariția unor linii de expresie permanente, care la un moment dat nu mai pot fi netezite atât de ușor.

De aceea este atât de important să faceți exerciții de relaxare regulate. Și aproape nimic nu este mai potrivit pentru aceasta decât ritualul zilnic de curățare și îngrijire în baie - fie seara, fie dimineața.

La ce ar trebui să acordați atenție în timpul drenajului limfatic facial?


Atunci când efectuați un drenaj limfatic pe față, este important să procedați cu blândețe și fără a aplica prea multă presiune. Cel mai bine se face cu o piatră de masaj Gua Sha. Pentru a face acest lucru, folosiți partea pietrei cu despicătura și asigurați-vă că mângâiați ușor pielea din interiorul feței spre linia părului și spre gât în jos.

Dacă doriți să intensificați efectul pozitiv al unui drenaj limfatic, beți în prealabil un pahar mare de apă. În acest fel, lichidul limfatic acumulat poate fi eliminat rapid prin rinichi. În plus, produsele hrănitoare, cum ar fi uleiul de curățare, tonicele și serurile, pot fi aplicate pe piele în timpul drenajului limfatic și se asigură că ingredientele ajung și în straturile mai profunde ale pielii.

Un mic sfat: dacă ați încălzit ușor piatra de masaj Gua Sha înainte de aplicare, aceasta deschide porii și permite astfel o mai bună absorbție a hialuronului și a vitaminelor. Dacă răciți piatra înainte de utilizare, efectul decongestionant și de rafinare a pielii este sporit.

Trei pași pentru mai multă strălucire și o piele mai fermă - îți arătăm cum!

Pasul 1: Curățarea

Curățați-vă bine mâinile și fața. Aplicați o cantitate mică de ulei de curățare pe pielea umedă a feței și a gâtului, alternativ puteți folosi și un ulei neutru pentru piele. Mângâiați ușor cu vârful degetelor de la ureche, peste limfă, până la claviculă, deschizând astfel canalele limfatice. Continuați cu mișcări circulare la tâmple.

Pasul 2: Masajul

  • Acum începeți cu palmele sau cu fanta pietrei de masaj pe marginea inferioară a feței, de la bărbie spre urechi, cu mișcări ușoare de mângâiere și mângâiați de la gât în jos spre claviculă.
  • Mângâiați ușor dinspre nas spre urechi și în jos pe gât.
  • Începeți în zona frunții, între sprâncene, și treceți de-a lungul sprâncenelor spre tâmple. Masați ușor restul frunții dinspre centru spre exterior.
  • În final, treceți de la tâmple spre urechi și în jos pe gât.

Îndepărtați acum uleiul de curățare cu o cârpă călduță.

Pasul 3: Îngrijirea

Aplicați un toner și apoi un ser nutritiv pe pielea încă umedă. Dacă este necesar, repetați pașii de masaj de la pasul 2 cu serul. Aplicați apoi o cremă hrănitoare de zi sau de noapte.

Drenaj limfatic pentru față: ne plac aceste produse!

Instrument de masaj delicat

Piatră de masaj Gua-Sha de la ebelin


Cumpără acum din magazinul online dm

Curățare și îngrijire pentru pielea sensibilă

Ulei de curățare hrănitor de la Balea MED


Cumpără acum din magazinul online dm

Mai multă strălucire și piele fermă

Toner pentru iluminarea tenului de la SKIN1004


Cumpără acum din magazinul online dm

Susține regenerarea celulelor peste noapte

Ulei uscat pentru față de noapte, 15 ml de la alverde NATURKOSMETIK


Cumpără acum din magazinul online dm