Active Beauty
Side Parts: cărarea laterală s-a întors!

La o parte!

Side Parts: cărarea laterală s-a întors!

Ne amintim prea bine de cărarea laterală intensă din faza noastră emo, cu pletele laterale „plesnite” peste față. Din fericire, coafurile moderne cu despărțire laterală nu mai au nimic în comun cu aceasta, pentru că aici totul se învârte în jurul volumului. Coafura ar trebui să emane lejeritate și o atitudine lipsită de griji.

Cui îi stă bine cu o cărare laterală?

Factorul decisiv aici este forma feței. Dacă ai o față rotundă, o cărare laterală adâncă face ca fața să pară mai îngustă. Dacă ai trăsăturile feței mai unghiulare, poți folosi și bretonul tip perdea. Acestea avantajează fața și o fac să pară mai delicată. Pentru formele mai alungite ale feței, însă, despărțirea centrală este mai avantajoasă.

Pe ce parte ar trebui să porți cărarea?

Cărarea laterală este ideală pentru a-ți pune în evidență latura mai avantajoasă. Cealaltă parte este delicat încadrată de păr.

Care este cel mai bun mod de a coafa părul lateral?

Despărțirea laterală arată deosebit de bine atunci când o parte este strânsă, iar cealaltă parte este coafată cu volum. Aspectul funcționează bine și cu bucle.


Instrucțiuni: coafură laterală voluminoasă

Pentru această coafură, cărarea este trasată în lateral, permițând părului să curgă liber în jurul feței și să o facă să pară deschisă și prietenoasă. Și cel mai bun lucru: coafura este ușor de recreat.
  1. Spală părul cu șampon pentru volum.
  2. Descurcă părul uscat cu o perie și usucă-l cu un uscător de păr. Aplică șamponul uscat în rădăcini pentru un plus de volum.
  3. Desparte părul pe o parte cu un pieptene și aruncă-l lejer pe cealaltă parte. Dacă acest lucru nu creează suficient volum, poți tapa ușor rădăcinile. Ai grijă să nu exagerezi - trebuie să arate totuși natural!
  4. În cele din urmă, fixează totul cu puțin fixativ.

Sfat: Faptul că despărțirea pe mijloc a fost în vogă în ultimii ani ne avantajează, de fapt, atunci când vrem să optăm pentru o cărare laterală, deoarece rădăcinile părului au fost obișnuite cu o cărare centrală, ele arată deosebit de voluminoase atunci când sunt răsturnate în lateral. Dacă ți-ai despărțit părul pe o parte de ceva vreme, încearcă să îl întorci pe cealaltă parte pentru un plus de volum.


Cu aceste produse de la dm, coafurile sunt garantate a avea succes:

Pentru volum de la rădăcină

Pudră de păr pentru volum de la Schwarzkopf taft


Cumpără acum din magazinul online dm

Oferă volum și textură

Pieptene mâner subțire de la ebelin


Cumpără acum din magazinul online dm

Pentru ondulare și îndreptare

Perie rotundă cu peri micști de la ebelin

Cumpără acum din magazinul online dm