Active Beauty
Cele mai cool stiluri pentru el: acestea sunt tunsorile pentru bărbați din 2024

Raport de tendințe

Cele mai cool stiluri pentru el: acestea sunt tunsorile pentru bărbați din 2024

Helmut Maier, trainer al calității pentru studioul de cosmetică dm, prezintă coafurile bărbătești cool și casual din colecția de inspirație 2024, plus sfaturi de styling de la profesionistul în hairstyling!

Tunsori pentru bărbați: stil unisex cu aspect de surfer

Aspectul este perfect pentru băieții și bărbații care au părul mai lung sau care vor să îl lase să crească. „Contururile ușor tăiate și stratul superior mai lung creează un rezultat delicat și natural; șuvițele fine, de culoare mai deschisă, adaugă și mai multă vitalitate", explică Maier. „Această tunsoare este exact în trend cu generația TikTok." Stilul surfer se poartă fie foarte natural, cu volum și mișcare - fie într-un aspect umed, cu gel de păr.

Sfat pentru acasă: pentru varianta beachy, coafează-ți părul când nu este complet uscat și apoi lasă-l să se usuce.

Classic Man - coafura pentru bărbați ușor de îngrijit


Look-ul clasic pentru bărbați va fi disponibil în diferite variante în 2024. Tunsoarea poate avea contururi mai lungi și delicate - preluând tendința bărbaților de a-și lăsa părul să crească din nou. „Dar poate fi, de asemenea, mai scurtă și mai austeră", spune Maier. „Ceea ce este special este culoarea: tehnica de îmbunătățire a părului grizonat optimizează griul natural și creează efectul la modă, de sare și piper. Pentru aceasta, folosim culoarea naturală a părului 'Dove Grey'."

Sfat pentru mai mult volum: Lucrați produsele de styling în părul umed înainte de uscarea cu uscătorul.

Cele mai bune produse de styling pentru coafuri bărbătești le găsiți aici!