Active Beauty
Moda bandanelor: cum să legați coafuri simple cu eșarfele colorate de vară
Text: Astrid Doppler

Stil simplu

Moda bandanelor: cum să legați coafuri simple cu eșarfele colorate de vară

Evitarea contactului părului cu fața este o adevărată binecuvântare, în special vara. Accesoriul perfect la modă pentru a adăuga puțină varietate la coadă de cal comună: bandana! Aceasta facilitează legarea unor coafuri moderne și aerisite.

Aceste patru coafuri cu bandană sunt simple și frumoase

Lucrul minunat asociat bandanelor: look-urile pot fi imitate rapid și, în același timp, se pot remarca prin stilul de top. Baza pentru toate variantele noastre este o coadă de cal clasicăl. Dacă sunteți în căutarea mai multor surse de inspirație, există o mulțime de fani ai coafurilor cu eșarfe pe Pinterest, de exemplu.

1. Coada Boho joasă

Pentru acest look, părul trebuie prins pentru început într-o coadă de cal joasă. Ulterior se înnoadă o bandană colorată peste elasticul de prindere a părului și se lasă capetele să atârne lejer în jos. Cu bandana fluturând în jurul urechilor la fiecare adiere de vânt, senzația de laissez-faire estival apare în scurt timp. O senzație mai intensă de lejeritate apare în situația în care vă coafați părul în prealabil sub formă de Beachwaves mari cu ajutorul unui ondulator.

2. Un coc elegant cu eșarfă legată

Un coc reprezintă coafura ideală pentru zilele călduroase. Adăugați o eșarfă colorată pentru un upgrade de vară și un twist romantic.


Iată cum se procedează:

  1. Legați o coadă joasă.
  2. Prindeți eșarfa la baza cozii de cal cu agrafe de păr.
  3. Ulterior, răsuciți părul într-un cordon cu împletitura și fixați-l în partea de jos cu un elastic de păr.
  4. La final, prindeți părul într-un coc cu mai multe agrafe de păr și bucurați-vă de briza proaspătă de vară la ceafă.

3. Bandana cu noduri

Aspectul de bandană cu noduri amintește oarecum de imprimeul iconic „We Can Do It”, în care „Rosie” își arată demonstrativ bicepșii, în timp ce poartă o salopetă. Astfel, acest look aduce, fără îndoială, o atitudine cool. Bandana este așezată pe cap asemenea unei bentițe, încrucișată la ceafă și adusă înapoi în sus. Tot ce mai trebuie ulterior este doar un nod strâns. Apropo: capetele scurte ale șuvițelor pot fi lăsate în lateral pentru acest look casual.


4. Bandana legată sub formă de batic

În acest caz, eșarfa este purtată peste cap, la fel ca în versiunea anterioară. Cu toate acestea, părul din partea de sus este complet acoperit - perfect într-o zi în care părul nu vă stă bine sau ca protecție împotriva soarelui. Îndoiți eșarfa de la un colț la altul pentru a forma un triunghi. Orientați către față partea cu pliul și legați capetele împreună la ceafă.