Rețetă de toamnă: cum se prepară un Pumpkin Spice Latte
Se face cam răcoare afară și vreți să vă cuibăriți confortabil în pătura de pe canapea, să citiți o carte și totuși să nu vă lipsească o băutură caldă cu acel condiment special? Cu rețeta noastră, vă oferim un pic mai multe condimente în viața voastră - fără cozi la cafenea și fără deșeuri inutile din cauza paharelor de luat la pachet.
Rețetă de Pumpkin Spice Latte
Rețeta noastră de Pumpkin Spice Latte explică varianta vegană a acestei băuturi calde, populare pentru toamnă. În plus, avem grijă de mediul înconjurător prin faptul că nu creăm în primul rând deșeuri care pot fi evitate, cum ar fi paharele de unică folosință! În acest fel, facem ceva bun pentru noi înșine și pentru Planetă și ne apropiem puțin spre zero deșeuri.
Ingrediente
- dmBio Espresso măcinat sau dmBio Espresso boabe
- dmBio condiment de dovleac
- dmBio băutură de ovăz
- dmBio cremă de gătit din ovăz
- dmBio zahăr brut din trestie de zahăr
- Profissimo paie de silicon
- Piure de dovleac
Preparare
- Se prepară espresso și se toarnă într-o ceașcă cât este încă fierbinte.
- Se adaugă o lingură de piure de dovleac, o linguriță de zahăr brut din trestie și un vârf de cuțit de condiment de dovleac.
- Se încălzește băutura de ovăz și se toarnă peste cafea.
- Bateți crema de ovăz bine răcită și adăugați o lingură de cremă peste cafea.
- La final, presărați puțin condiment de dovleac deasupra.