Active Beauty
Ariel Make up: look inspirat din filmul Disney

Under the Sea

Ariel Make up: look inspirat din filmul Disney

Machiajul Ariel este look-ul de petrecere al verii! Machiajul albastru intens a strălucit deja pe covorul roșu și pe podium - de exemplu, pe vedeta din „Bridgerton", Nicola Coughlan. Iată cum îl purtăm noi acum!
Noua versiune cinematografică a clasicului Disney „Arielle, Mica Sirenă" va ajunge în curând în cinematografele de la noi. Rolul lui Ariel va fi interpretat de actrița Halle Bailey. Așteptăm cu nerăbdare să-i revedem pe Sebastian, Fabius și pe Prințul Eric! Look-ul de petrecere extravagant numit Ariel Make-up va fi disponibil în paralel cu lansarea în cinematografe. Iată cum funcționează pas cu pas machiajul ochilor.

Patru pași simpli pentru machiajul Ariel

1. Eyeliner pentru look-ul aqua: folosește la început un primer pentru fardul de ochi. Acest lucru asigură rezistența îndelungată și susține culorile luminoase în strălucirea lor. Desenează cu un creion kohl verde de-a lungul liniei genelor superioare și inferioare. Aplică eyeliner albastru pe linia apei și în colțul interior al ochiului.

2. Fard de ochi pentru o privire expresivă: în primul rând, accentuează pliul cu un fard de ochi albastru. Apoi, aplică un fard de ochi verde pe pleoapa mobilă și estompează bine până când nu mai există tranziții dure între nuanțe. Sfat: pudrează zona de sub ochi. Pudra liberă prinde particulele de culoare și poate fi îndepărtată cu o pensulă la final.
3. Strălucire supremă: umezește ușor o pensulă plată pentru fard cu un spray de fixare. Aplică sclipiciul în centrul pleoapei. Cu o pudră iluminatoare sau creion kajal deschis evidențiază zone de sub sprâncene și colțul interior al ochiului.

4. Gene lungi și definite: pentru un aspect perfect al ochilor, încălzește ondulatorul de gene cu uscătorul de păr și curbează ușor genele în sus. La final, aplică două straturi de mascara.

Sfat: Păstrează tenul și buzele neutre.

Realizează machiajul Ariel cu aceste produse:

Cu ulei de migdale bio și ceară de carnauba

Creion de ochi kajal 04 de la alverde NATURKOSMETIK


Cumpără acum din magazinul online dm

Rezistent la apă

Statement LINING tuș de ochi petrol de la trend !t up


Cumpără acum din magazinul online dm

Culori foarte pigmentate

Forever Flawless paletă de farduri Chilled de la Revolution


Cumpără acum din magazinul online dm

Textură cremoasă

Long-lasting creion de ochi 09 Cool Down de la essence


Cumpără acum din magazinul online dm

Culori radiante pentru look-uri de efect

Kajal creion de ochi 25 Feel The Mari-Time de la essence


Cumpără acum din magazinul online dm