Active Beauty
Trasarea eyelinerului: aceste 4 look-uri statement sunt la modă
Text: Lisa Joham, Theresa Haidinger

Artsy

Trasarea eyelinerului: aceste 4 look-uri statement sunt la modă

Poți crea look-uri statement la modă cu ajutorul eyeliner-ului. Ai chef să încerci ceva nou? Atunci iată cele mai bune look-uri de liner grafic. Plus sfaturi de la expert despre cum să trasați corect eyelinerul.

Desenarea eyelinerului: pregătirea corectă

  1. „Înainte de a începe să desenezi o linie grafică, este importantă o bază bună. În primul pas, aplică un primer pentru fardul de ochi pe întreaga pleoapă. Acest lucru împiedică uleiurile naturale ale eyelinerului să curgă. Apoi, fixează primerul cu pudră liberă", explică Madelaine Sommerlat, trainer de calitate dm.
  2. Eyelinerul lichid este, de obicei, cea mai bună alegere pentru a desena un eyeliner statement; consistența sa este mai ușor de controlat.
    Folosește întotdeauna un eyeliner rezistent la apă. Acest lucru previne „efectul de ochi de panda".
    Deoarece eyelinerele se usucă rapid, păstrează-le întotdeauna cu vârful în jos.
    Vârful decide look-ul - iar alegerea este nelimitată. Încearcă eyelinerul Edding (puțin mai gros decât un eyeliner lichid clasic), eyelinerul cu gel (eyeliner cremos dintr-un borcan), eyelinerul cu fir (pensula este foarte subțire ca un fir de ață) sau eyelinerul lichid (un eyeliner clasic).

Trasare eyeliner: patru look-uri de eyeliner grafic pe care le adorăm

Eyelinerul clasic cat eye

Pentru acest look minimalist și clasic, linia este trasată doar de-a lungul liniei genelor superioare. Cu un fard de ochi în tonuri aurii și de cupru și o cremă BB sau CC cream, se creează astfel un look perfect pentru fiecare zi.

Cui i se potrivește?
Ochii mici sunt avantajați de acest look, deoarece doar pleoapa superioară este evidențiată, deschizând astfel ochiul. „Pentru a atenua puțin aspectul, poți folosi kohl negru în loc de eyeliner lichid, atunci aspectul va fi un pic mai subtil", explică Sommerlat.

„Topless”: eyelinerul reverse-wing

Accentul principal al acestui look statement este pus pe un eyeliner negru mat sau colorat, care se trasează doar pe linia genelor inferioare. Eyelinerul cu aripioare inversate se termină aproape de sprâncene și este look-ul perfect pentru covorul roșu, deoarece este foarte dramatic. Sfat: Pentru ca linia de eyeliner care depășește colțul exterior al ochiului să fie dreaptă, poți așeza o bucată de hârtie pe ea și să trasezi linia de-a lungul marginii.

Cui i se potrivește?
"Acest look este într-adevăr potrivit doar pentru ochii mari, deoarece eyelinerul negru de pe pleoapa inferioară face ca ochiul să pară mai degrabă mic. De asemenea, trebuie să ai grijă să nu pari obosită. Prin urmare: tenul trebuie să fie fresh."

Eyeliner XL: Superwing

Acest eyeliner extravagant necesită o mână absolut sigură. Cel mai bine se face cu un creion gel rezistent la apă și rezistent la murdărire, cu un vârf moale. Pentru un look de seară mai intens, interiorul eyelinerului poate fi colorat complet. Lasă sprâncenele nearanjate.


Cui i se potrivește?
„Cu acest look grafic de liner, chiar și ochii mici pot fi frumos puși în evidență, deoarece nu face decât să încadreze foarte delicat ochii. Aspectul este mai potrivit pentru uzul zilnic dacă nu trasezi linia până la tâmplă, ci doar puțin peste colțul exterior al ochiului. Dar acest lucru necesită multă practică", explică Sommerlat.

Eyeliner plutitor: Floating Crease

După cum sugerează și numele, acest eyeliner statement arată ca o linie care plutește pe pleoapă. Sună simplu, dar nu este. Trucul este să plasezi eyelinerul în locul potrivit, chiar deasupra pliului. L-ai găsit? Genele false sau mascara îmbunătățesc aspectul.


Cui i se potrivește?
„Tuturor celor care au o pleoapă mare, mobilă și mult spațiu între pliu și sprânceană. Aveți grijă la pleoapele căzute, deoarece acest lucru le va accentua și mai mult. Ochii mari, pe de altă parte, devin atrăgători", spune Sommerlat.

Aceste eyelinere sunt disponibile la dm:

Pentru un look precis

Liquid Liner tuș de ochi 010 dating joe black de la Catrice


Cumpără acum din magazinul online dm

Cu pensulă profesională

Gel Eyeliner Pot tuș de ochi cu pensulă de la Revolution


Cumpără acum din magazinul online dm

Rezistent la ștergere și apă

Statement LINING tuș de ochi maro de la trend !t up


Cumpără acum din magazinul online dm