Active Beauty
Glossing: tratamentul lucios suprem poate rezolva orice problemă

Colorboost

Glossing: tratamentul lucios suprem poate rezolva orice problemă

Blondul devine gălbui, cuprul își pierde strălucirea, iar șatenul pare tern. Este oare atât de ușor să vă reîmprosptați culoarea părului cu glossing? Un expert vă dezvăluie sfaturi practice și trucuri.

Finisarea culorii cu glossing

Diferite tratamente stresante, cum ar fi decolorarea, realizarea unui permanent sau vopsirea, pot face ca părul să-și piardă culoarea și strălucirea după un timp. Părul blond capătă adesea o nuanță portocalie sau galbenă neatrăgătoare, iar părul închis la culoare își pierde reflexele de culoare. În cazul părului blond, un Glossing cu tonuri reci neutralizează nuanța galbenă nedorită, poate mătui culoarea și poate conferi subtonul dorit. „Pentru tonurile de cupru, roșu și șaten, tratamentul părului creează reflexii bogate de culoare", explică Susanne Forobosko, expert în domeniul calității pentru saloanele de cosmetică dm.

Îngrijirea părului cu glossing

„Spre deosebire de colorare, glossing-ul are un efect de condiționare foarte puternic, pe lângă efectul de culoare”, susține Forobosko. Părul fragil și uscat beneficiază în special de o intensificare de strălucire și îngrijire pe care o oferă glossing-ul. Dar cum funcționează? Produsul acoperă firele de păr cu pigmenți și ingrediente bogate. Spre deosebire de o vopsea de păr normală, acesta nu asprește părul pentru a pătrunde în interior. În schimb, glossing-ul se poziționează doar deasupra structurii părului, netezind fibra și adăugând strălucire. Dacă sunteți complet mulțumită de culoarea părului și doriți doar mai multă strălucire, puteți opta și pentru un glossing incolor.

Cât timp menține glossing-ul culoarea părului intensă?

Cât timp se menține efectul de glossing la nivelul părului depinde de structura părului și de rutina de îngrijire a acestuia. Părul fragil reține pigmenții mai mult timp; cu șampoanele de curățare în profunzime, strălucirea și particulele de culoare dispar deosebit de repede. După două săptămâni, culoarea se estompează treptat. După patru până la șase săptămâni, se recomandă reaplicarea unui glossing.

Glossing la domiciliu - iată cum funcționează!

  1. În primul rând, alegeți nuanța de culoare potrivită. Este important să acordați atenție atât subtonului, cât și culorii. În caz contrar, pot apărea rapid rezultate de culoare nedorite. Pentru o nuanță galbenă sau portocalie extremă, un glossing blond cu efect de mătuire poate să nu fie suficient. Produsele cu particule de culoare mov conduc, de obicei, la rezultate mai bune.
  2. Deoarece majoritatea glossing-urilor trebuie lăsate să acționeze doar 10-20 de minute, produsul poate fi aplicat și atunci când sunteți în cadă. Dacă preferați să efectuați tratamentul în mediu uscat, asigurați-vă că vă protejați hainele și pielea - de exemplu, cu prosoape și vaselină.
  3. Umeziți părul înainte de aplicare.
  4. Despărțiți părul în șuvițe individuale și distribuiți glossing-ul uniform prin păr - folosind o pensulă sau cu mâinile.
  5. Lăsați glossing-ul să acționeze pentru intervalul specificat și clătiți ulterior temeinic.

Tratament profesional

Tratament păr numărul 3 de la OLAPLEX


Cumpără acum din magazinul online dm

Îmbunătăţeşte calitatea părului

Mască de păr bubble gum de la destivii


Cumpără acum din magazinul online dm

Menține echilibrul optim de hidratare

Șampon pentru păr blond Blonde Boost - Pasul 4B de la REVOX


Cumpără acum din magazinul online dm