Active Beauty
Coafuri simple de vară pentru păr mediu și lung

Pur și simplu prins!

Coafuri simple de vară pentru păr mediu și lung

În sfârșit a venit - vara mult așteptată este aici! Dar temperaturile ridicate ne fac și să transpirăm mult. Pentru a păstra capul rece, să ne punem părul în formă cu coafuri simple și, cel mai important, departe de gât și față.

1. coafură simplă cu agrafa de păr

Populară mai ales în anii '90 și la începutul anilor 2000, agrafa de păr, cunoscută și sub numele de agrafa cu gheară, își sărbătorește în prezent revenirea în lumea modei. Fie cu modele animaliere, motive florale sau în culori neutre clasice, agrafele de păr au devenit un accesoriu de păr elegant indispensabil atât în modă, cât și în viața de zi cu zi.
Modul de a crea o coafură simplă este minunat de necomplicat: Părul este strâns într-o împletitură la ceafă, răsucit și prins cu ajutorul agrafei de păr. Și updo-ul trendy este gata!
Mai ales în zilele fierbinți de vară, fie că înotați, sunteți la birou sau în deplasare, această coafură simplă este o soluție rapidă și îmblânzește chiar și cele mai indisciplinate șuvițe de păr, fără nicio pregătire de styling majoră.

Accesorii de păr pentru stilizarea look-ului

2. Un coc elegant:

Făcut celebru de influenceri precum Hayley Bieber, cocul elegant a devenit o parte integrantă a hairstyling-ului. Nu este de mirare, deoarece acest coc simplu este perfect în zilele caniculare pentru a oferi cefei o briză răcoroasă, este potrivit în special pentru părul care nu a fost proaspăt spălat și poate fi purtat atât ca un look casual, cât și ca un look casual.

La fel ca în cazul tuturor look-urilor elegante, este important ca părul să fie coafat ferm la spate, fără ca vreo șuviță să iasă la rădăcină. Pentru cocul elegant clasic, creați o despicătură centrală, apoi pieptănați bine tot părul la spate. Prindeți părul pieptănat la spate cu o mână și prindeți-l într-o coadă de cal cu o cravată. Dacă este necesar, părul rebel poate fi aranjat cu gel de păr sau ulei. Răsuciți împletitura la capăt și fixați cocul cu o altă cravată de păr sau cu ace de păr.

Sfat: Firele de păr care ies în afară pot fi, de asemenea, îmblânzite și fixate cu ajutorul unei periuțe de dinți și a puțin fixativ.

Accesoriu de păr pentru stilizarea look-ului

4. coadă înaltă

O altă coafură trend își sărbătorește în prezent revenirea: ultima foarte populară în anii '60 și '70, coada de cal înaltă se bucură din nou de o mare popularitate. Nu este de mirare, deoarece coafura simplă nu este doar practică, ci și ușor de coafat și arată glamour și elegant. Un alt punct pozitiv: coafura face ca fața să pară mai subțire și pielea de pe față mai fermă.

Pentru o coafură elegantă, părul este legat pe spate aproape de cap într-un aspect elegant. Asigurați-vă că împletitura este deja la ceafă și nu la ceafă ca în cazul unei cozi de cal normale. Acum separați o șuviță subțire din împletitură și înfășurați-o în jurul legăturii de păr până când nu mai este vizibilă. Apoi fixați șuvița cu o agrafă de păr sub împletitură.

Dacă preferați un aspect mai relaxat, puteți pur și simplu să legați părul într-o coadă de cal în partea de sus a capului și să o coafați cu un elastic colorat, fără să țineți cont de textura părului.

Accesorii de păr pentru stilizarea look-ului

5. coafură cu cocuri spațiale

De la look de festival la coafura "it": Space buns sunt perfecte pentru vară, pot fi purtate în diferite variante de styling și se potrivesc cu orice textură de păr. Coafura simplă poate fi, de asemenea, ușor îmbunătățită cu diverse accesorii, cum ar fi elastice de păr colorate, agrafe de păr sau chiar panglici. Nu există limite ale creativității atunci când vine vorba de styling, astfel încât coafura poate fi purtată minunat cu împletituri, șuvițe colorate pulverizate sau ca jumătate de space buns (în care doar părul superior de sus este răsucit, lăsând părul inferior liber).

Pentru a coafa space buns, creați mai întâi o despicătură centrală și separați cele două secțiuni de păr. Apoi legați părul din partea dreaptă și din partea stângă într-o coadă de cal. Acordați atenție locului în care sunt legate împletiturile, deoarece acesta este locul în care vor fi așezate ulterior space buns. Următorul pas este să răsuciți cele două șuvițe de păr și să le înfășurați în jurul elasticului care a fost deja atașat. În cele din urmă, fixați cele două space buns cu încă două legături de păr.

Accesorii de păr pentru stilizarea look-ului