Active Beauty
Rețeta perfectă de sandwich pentru picnic

Snack attack!

Rețeta perfectă de sandwich pentru picnic

Suntem siguri că sandvișurile sunt mult mai mult decât simple sandvișuri! Pe lângă binecunoscutul club sandwich sau vărul său american, sandvișul cu pastramă, avem o altă rețetă preferată. Acest sandwich cu ou, remoulade de casă, castraveți murați și salată crocantă este gustarea perfectă între mese.

Rețetă: sandviș de salată cu remoulade (12 bucăți)

Ingrediente maioneză

Preparare maioneză

Se separă ouăle și se bat gălbenușurile cu muștarul și un praf de sare într-un castron până devin spumoase. Adăugați uleiul de floarea-soarelui în gălbenușurile de ou, mai întâi picătură cu picătură, apoi într-un jet subțire, continuând să bateți. Se bate amestecul până când are o consistență cremoasă. La final, asezonați maioneza cu sare, piper și suc de lămâie.

Sfat pentru rapiditate: puneți gălbenușurile de ou, muștarul și un vârf de cuțit de sare într-un recipient înalt și amestecați. Apoi luați mixerul de mână și amestecați cu ajutorul acestuia. Adăugați treptat uleiul până când obțineți o masă omogenă. În acest fel, economisiți forța musculară și obțineți un rezultat pe cât de perfect, pe atât de cremos.

Ingrediente sandwich cu salată

 • 1 ou
 • 1 mini salată romană
 • 1/2 buchet de arpagic
 • 1/2 legătură de pătrunjel
 • 100 g de castraveți mici murați
 • 3 linguri de capere
 • sare
 • piper
 • boia dulce
 • 12 felii de pâine prăjită
 • 3 linguri de frunze de ridichi

Pregătirea sandvișului cu salată

1.Se prepară sosul remoulade

Se fierbe oul tare (10 minute), se clătește, se curăță și se taie. Se desprinde salata în frunze individuale, se clătește și se scutură. Clătiți arpagicul și pătrunjelul în apă rece și scuturați-le pentru a le usca, tăiați arpagicul în rulouri fine, tocați mărunt frunzele de pătrunjel. Se taie fin castraveții și caperele. Se amestecă oul, ierburile, murăturile și caperele cu maioneza. Se asezonează cu sare, piper și boia dulce.

2. Aranjați salata sandwich

Die Toastscheiben dick mit der Remoulade bestreichen. Salat klein zupfen und auf die Hälfte der Scheiben verteilen. Restliche Toastscheiben mit der Remouladenseite auf den Salat legen und andrücken. Die Ränder der Sandwiches abschneiden und Sandwiches diagonal halbieren. Mit Kresse servieren.
Se ung feliile de pâine prăjită cu remoulade. Tăiați salata verde în bucăți mici și întindeți-o pe jumătate din felii. Așezați celelalte felii de pâine prăjită cu partea cu sos tartar deasupra salatei și presați. Tăiați marginile sandvișurilor și tăiați sandvișurile în jumătate pe diagonală. Se servesc cu frunze de ridichi.

Idee pentru doritori: brutarii amatori își pot face propria pâine de sandviș. Pentru următorul nostru sandviș cu salată, vom încerca combinația de sos tartar picant și pâine de casă cu aluat din maia, pentru că nimic nu se compară cu pâinea făcută în casă!