Active Beauty
10 sfaturi pentru o nuntă cu buget redus

Servicii la preț avantajos

10 sfaturi pentru o nuntă cu buget redus

Este la modă să te căsătorești pe bani puțini, dar, desigur, nu îți doriți ca sărbătoarea în sine să arate unde ai făcut economii. Cu sfaturile noastre, chiar și nunta cu buget redus va fi un punct de atracție. Bucură-te de o căsătorie cu bani puțin, dar cu stil! Iată cum se procedează.

Pur și simplu nu mai există fonduri - economisiți pentru o casă sau pentru luna de miere, sau nu doriți să cheltuiți atât de mulți bani într-o singură zi. Există multe motive pentru o nuntă cu buget redus și din ce în ce mai multe cupluri aderă la această tendință. Dar cum vă puteți căsători pe bani puțini fără ca invitații să observe bugetul limitat și să vă transformați totuși nunta într-o zi specială?

10 sfaturi pentru o nună cu buget redus cu stil

1. Elaborarea unei liste
O bună planificare reprezintă o provocare atinsă pe jumătate - în adevăratul sens al cuvântului. Încă de la început, notați pe o listă toate punctele care implică o nuntă din punctul vostru de vedere. Suplimentar față de elementele evidente, cum ar fi locația și ținuta, există și alte costuri care sunt adesea trecute cu vederea inițial. Printre acestea se numără, de exemplu, cadourile pentru invitați sau machiajul miresei. Încercați să elaborați un clasament: care sunt elementele din program indispensabile pentru voi sau unde există o alternativă mai ieftină la ideea dorită?

2. Cel mai bun moment
Alegerea datei poate avea un impact important asupra costurilor. Sezonul de vârf al nunților este între lunile mai și septembrie - chiar dacă vremea este cea mai călduroasă, aceste luni sunt și cele mai scumpe. Un motiv în plus pentru a vă lărgi orizonturile și a lua în considerare o nuntă în sezonul cu cereri scăzute. În cele mai multe cazuri, acest lucru nu numai că este mai avantajos pentru portofel, dar poate fi și deosebit de romantic. Și nu uitați:o nuntă reușită nu depinde de vreme - și cu siguranță nu de anotimp. Puteți regăsi motive justificate pentru o nuntă de iarnă.

3. Conceperea unui site pentru nuntă
La majoritatea soluțiilor disponibile gratuit, nu aveți nevoie de cunoștințe speciale pentru a proceda în acest sens - în loc de invitații de nuntă, trimiteți pur și simplu link-ul și economisiți costurile de producție și de expediere. Bonus: pe site, fotografiile de la nuntă pot fi încărcate ulterior și puse la dispoziția invitaților (în locul unei felicitări de mulțumire).

4. Renunțați la opțiuni inutile din meniu
Și nu ne gândim să solicităm invitaților să contribuie la bufet - deși aceasta poate fi o alternativă pentru o nuntă cu buget redus. Dar este mai elegant să limitați opțiunile din meniu.

5. Creați „băuturi de nuntă”
Lista de băuturi poate fi redusă în mod elegant prin denumirea creativă a băuturilor de bază și prin desemnarea lor ca „băuturi speciale pentru nuntă“. Un buget fix poate fi luat în considerare: se convine un preț standard pentru fiecare invitat, iar aceștia pot toasta după bunul plac în limita respectivului buget.

6. Mai puțin este mai mult pentru tortul de nuntă
Chiar și la o nuntă cu buget redus, tăierea tortului de nuntă este un moment clasic pe care nu trebuie să îl ratați. Pe de altă parte, ar trebui să evitați decorațiunile modelate manual de cofetar, pentru că acestea fac ca prețul să explodeze. Sunt foarte la modă Naked Cakes (precum acesta) fără glazură și decoruri, dar cu câteva flori adevărate.

7. Flower power cu moderație
Florile de sezon condimentează o nuntă cu buget redus. Puteți economisi și mai mult dacă refolosiți seara decorațiunile florale de la biserică. Cel mai bine este să îl rugați pe cavalerul de onoare să organizeze transportul. Nu sunt necesare flori peste tot: fundițele din tulle arată, de asemenea, foarte șic pe mașini, iar domnișoarele de onoare pot purta în piept o mică broșă în locul unui buchețel de flori.

8. Combinarea decorațiunilor și a cadourilor pentru oaspeți
Dacă nu doriți să renunțați la micile atenții, puteți împușca doi iepuri dintr-o lovitură, oferindu-i fiecărui invitat la plecare câteva dintre decorațiunile florale drept mărturie. În acest mod, nimic nu ajunge la gunoi a doua zi, iar nunta ieftină primește și o notă ecologică. Alternativ, puteți integra mărturiile pentru oaspeți în decorațiunile de masă și, astfel, puteți „umple” vizual mesele fără a fi nevoie să cumpărați decorațiuni speciale.9. Muzică live doar ca punct culminant
Doar atunci când se dansează, o formație live își face simțită prezența. În timp ce toată lumea este distrasă de mâncare, pe de altă parte, un playlist bun va fi suficient. Și un DJ este o opțiune bună pentru o nuntă cu buget redus. Dacă înmânați invitaților la nuntă carduri pe care să își exprime opțiunile pentru piesele muzicale favorite, se vor simți cu adevărat „speciali".10. Creați un hashtag de nuntă
Albumele foto sunt foarte populare la nunți. Cu toate acestea, este mai ieftin - și în prezent și mai original - să anunțați un hashtag de nuntă prin care invitații ar trebui să-și eticheteze fotografiile pe rețelele de socializare. Voilà, albumul de nuntă online este gata în timp real!